Gin C’est Nous džinni valmistamiseks kasutakse kõrgeima kvaliteediga Prantsuse nisualkoholi, millele lisatakse 9 taime, sealhulgas kadaka, ingelijuur ja koriandri ning lastakse mitu tundi leotada, et eraldada taimedest maksimaalne kogus õlisid. Seejärel alustatakse destilleerimist. Väikeste partiidena destilleerides, saavutatakse vajaliku tekstuuri ja peenuse, mis on võimalik vaid väiksetes alambikates, mida destilleerimiseks kasutatakse. Destilleerimine toimub aeglaselt, kontrollitud temperatuuril, et saada maksimaalselt aromaatne piiritus. Viimane samm on käsitsi villimine, vahatamine ja sildistamine. Tulemuseks on aromaatne džinn, milles on tunda kadaka, apelsini ja koriandri nüanse. C’est Nous Gin sobib suurepäraselt toonikuga, kokteilides või lihtsalt jääl.
Tegemist on alkoholiga! Alkohol võib kahjustada teie tervist!