Perekond Inga on juba viis põlvkonda pühendunud kvaliteetsete kangete alkohoolsete jookide ja likööride valmistamise traditsioonide jätkamisele. Esimesed ravimtaimede eliksiirid töötati välja 1832. aastal. See on päritolukuupäev, hetk, mil tänase ettevõtte esivanemad hakkasid katsetama tõmmistega, mis on ettevõtte osaks tänaseni. Iidne ja talupojalik teadmine, mis ulatub kuni kahekümnenda sajandi väravateni – periood, mil Noto provintsis saab tuntuks Gaetano Inga töö brändi ja Marsala veini valmistamisel.
See destillaat saadakse Piemonte viinamarjadest ja laagerdub vähemalt 1,5 aastat tammevaatides. Tulemuseks on siidine toode, milles on tunda vanilli ja kuivatatud puuvilju.
Tegemist on alkoholiga! Alkohol võib kahjustada teie tervist!