Tootmise omapärad: Sellele väga väärika vanusega ning väga pikka aega tammevaadis laagerdunud konjakile soovitaks anda pokaalis avanemiseks aega vähemalt 30 – 40 min. Peaaegu sajandi vanused tammevaadis küpsenud eau de vie’d, mida on selles konjakis kolmandik, vajavad aega hingamiseks, et seejärel manada teie ette täies hiilguses oma rikkalik aroomide ja maitsete sümfoonia.
Maitseomadused: Värv: Sügavkuldne, merevaigu tooni, päikesekiirte sähvatustega. Aroomis võimas kontsentratsioon läbisegi mänglevast buketist – kuivatatud puuviljad, must ploom, aprikoos, nelk, mesi, rancio, roosiõied, virsik, viigimari, safran, kaneel, trühvel. Maitses: harmooniliselt vahelduvad mõru šokolaad, chilli, õrn meresool, vürtsid, tubakas, must pipar, õrn tamme noot, kibuvits, kardemon, trühvel, mõrumandel, vahele üksikuid puuviljaseid noote, Konjak on tasakaalus, pikalt mänglev ja avanev. Kauaaegsest laagerdumisest tammevaadis annab tunnistust Liköörilisus/viskoossus. Grande Champagnele iseloomilik väljapeetus, kuninglikkus, jõulisus. Järelmaitse kauakestev – vahelduv, külluslik, tasakaalus, tooni annavad läbisegi esile kerkivad tume &scaron okolaad, kakao, sandlipuu, sigarikarp, vürtsid ja kuivatatud must ploom.
Tegemist on alkoholiga! Alkohol võib kahjustada teie tervist!