Paul Goerg Champagne Absolu Extra Brut’i aroomis tõuseb esmalt esile šampanja värskus, mis on kantud selle mineraalsuse ja tsitruseliste puuviljade poolt ning mida jätkab värske brioche ja puuviljade magusus. Maitses tuleb esile šampanja värske happelisus, mida pehmendavad magusad sidruni toonid järelmaitses ja mineraalsus. Šampania on tehtud 100% Chardonnay viinamarjadest mis on kasvanud Vertuses. Viinamarjad pärinevad peamiselt 2012 saagist. Värvilt on kahvatu kollane kerge helerohelise varjundiga.
Milliste toitudega Absolu Extra Brut sobib kokku?
Paul Goerg Champagne Absolu Extra Brut šampanja on ideaalseks kaaslaseks mereandidele, tuunikalale või lõhele, mahedatele või pehmetele juustudele.
- Tuunikala ja õuna ceviche
- Soe auster, parmesani vahus
- Kammkarbi tartar, krõmpsuvate juurviljade ja laimiga
Tunnustused:
- Mundus Vini 2021 – Kuld medal
- Berlin Wine Trophy 2021 – Kuld medal
- Terre et Vin 2021 – Kuld medal
Paul Goerg šampanjamaja kohta saad lugeda siit